Wie is Sebastiaan Jansen

Over mij

Jouw online aanwezigheid is je visitekaartje. Hetgeen waar jouw klanten als eerst naar kijken in hun zoektocht naar een dienst of product. Daarom is het belangrijk om een heldere strategie te combineren met onderbouwde data. Als consultant heb ik voor enkele grote klanten zoals ABN Amro, Unilever en KLM hen wegwijs weten te maken in (Big) Data en hoe je data-gedreven strategische besluiten kunt maken.

Denk hierbij aan het opzetten van een SQL Server database, Python data analyse, maar ook het bouwen van Websites en SEO/SEA is mij niet vreemd. Juist door zo integraal mogelijk naar problemen te kijken, komen we tot een unieke en tastbare oplossing voor elk probleem.


Download CV

Ik ga graag met jou in gesprek over hoe jij jouw probleem kan vertalen naar een gedegen project. Dit doe ik geheel kosteloos onder het genot van een kop koffie of thee. Wanneer er een klik is, kunnen we naar een passende oplossing kijken die aansluit bij jouw behoeften.

Neem geheel vrijblijvend contact op via het formulier hieronder, of mail me op mail@sebastiaanjansen.com